feedback-3653368_1280pixabay.jpg

DANSKKLASSEN

Holdundervisning for fortsættere

Danskklassen er målrettet personer, som er færdige med sprogskolen, enten fordi du har taget PD2, PD3 eller Studieprøve, eller fordi dine klip er brugt op, eller du har været i Danmark så længe, at du ikke længere har ret til undervisning på sprogskolen.

Vi mødes på zoom én gang om ugen i 1½ time (2 lektioner). Det er tid nok til, at du lærer mere dansk og fortsætter din progression. I undervisningen arbejder vi mest med mundtligt sprog og ordforråd (lære flere ord), men vi kigger også på det skriftlige

Desuden er der altid sat tid af til spørgsmål. Det betyder, at hvis du hører eller læser noget dansk, som du ikke forstår, eller hvis du møder noget grammatik i praksis, som lyder mærkeligt, så kan du altid spørge om det i undervisningen.

Der er 4-12 deltagere på hvert hold i Danskklassen. Når vi er så få personer i klassen, kan alle få lærerens fulde opmærksomhed hver gang og alle får selvfølgelig masser af taletid hver gang. Nogle tror, at man lærer mere, hvis man har privatundervisning, men man lærer faktisk meget af at være sammen med andre, som også lærer dansk. Fællesskabet og kammeratskabet med de andre i klassen betyder meget for både motivation og læring.

Vi hygger os, samtidig med at vi lærer en masse!

Danskklassen holder sommerferie, men du kan starte 1. september sammen med andre nye deltagere. Tilmeld dig nu, så har du en plads på holdet fra 1. september.

Workspace

TIRSDAG KL. 16.30 - 18.00

Researching and Writing

ONSDAG KL. 18.30 - 20.00

MERE END UNDERVISNING

Når du er med i Danskklassen bliver du automatisk medlem af Danskklubben (det er inkluderet i prisen). Én gang om ugen modtager du en mail med en gør-det-selv-opgave, som fx sætter fokus på ordforråd eller sprogbrug. Du bestemmer selv, hvor meget tid du vælger at bruge på opgaven, men jo mere du arbejder med den, jo mere lærer du.

Undervisningen er på niveau B1-B2-C1-C2. Det betyder, at vi hvis du kan læse og forstå denne side, så kan du være med. Hvis du har gået på sprogskole, skal du være færdig med PD2 eller Du3 modul 3.

HVEM ER LÆREREN?

Jeg hedder Marie-Louise Kragelund, og jeg er uddannet indenfor lingvistik og sprogundervisning. Jeg har over 10 års erfaring med at undervise voksne i dansk, og derudover har jeg også 2 års erfaring med online-undervisning. Jeg er vant til at få det til at fungere, så alle lærer mere dansk.

HVOR LÆNGE VARER KURSET?

Kurset varer så længe, som du har lyst. Du kan tilmelde dig og framelde dig ved starten af hver måned, og du binder dig kun til én måned ad gangen. 

Hvis du skal på ferie eller i praktik, kan du let vælge en måned fra og komme tilbage måneden efter (hvis der stadig er plads på holdet).

ER DU KLAR?

 

* Undervisning én gang om ugen i 1½ time (2 lektioner)

* Adgang til et fællesskab med andre deltagere, som også lærer dansk.

* Medlemskab af Danskklubben, hvor du får en ugentlig gør-det-selv-opgave.

* Undervisning af Marie-Louise Kragelund, som både er uddannet lingvist og underviser i dansk som andetsprog for voksne, og som har over 10 års undervisningserfaring.

* Mulighed for at stoppe eller holde pause, som det passer dig (månedsbaseret).

NB: Danskklassen holder sommerferie, men du kan starte 1. september sammen med andre nye deltagere. Tilmeld dig nu, så har du en plads på holdet fra 1. september.

1 MÅNED

-

 

Start med 1 måned og prøv, om Danskklassen er noget for dig. Du kan skifte til en pris med rabat, når du vil.

Pris: kr. 695,-

Vælg mellem tirsdag eller onsdag nedenfor.

3 MÅNEDER

10% rabat

 

Selvfølgelig har du brug for mere end én måned, så du kan lige så godt få 10% rabat.

Normalpris: 2085,-

Pris: kr. 1876,- 

Vælg mellem tirsdag eller onsdag nedenfor

6 MÅNEDER

20% rabat

 

Du ved, at det tager lang tid at blive bedre til dansk, så tag al den rabat, du kan få.

Normalpris: 4170,-

Pris: kr. 3333,-

Vælg mellem tirsdag eller onsdag nedenfor

Workspace

TIRSDAG KL. 16.30 - 18.00

Researching and Writing

ONSDAG KL. 18.30 - 20.00

IMG_8175_edited.jpg

Vil du bare lige prøve?

Det er da en god idé!

Tilmeld dig nu, og prøv om du kan lide det. Du kan bare stoppe igen efter en måned. Det er helt i orden :-)

Skal det være tirsdag eller onsdag?