top of page

Online Kurser

Hos Dit Dansk fokuserer vi sammen på det dansk, som du gerne vil lære. Har du brug for dansk på dit arbejde, eller vil du bare gerne kunne tale mere dansk med dine venner, i din svigerfamilie og med alle mulige andre danskere? Har du mest brug for at forstå mere dansk, eller er det vigtigst for dig at blive bedre til at skrive dansk? Eller har du simpelthen bare en stor appetit på dansk kultur, og vil du gerne forstå danske tv-serier, musik og bøger?

Måske har du brug for at bestå en eksamen, fx Prøve i Dansk 3, eller måske er det en helt anden eksamen, du har brug for.

På dit lokale sprogcenter har du måske oplevet, at undervisningen ikke passede til dit behov eller dit tempo. Det kan være meget frustrerende. Det kan også være svært at finde tid på lige præcis det tidspunkt, som passer med den undervisning der er på dit lokale sprogcenter.

Danskklassen har vi holdundervisning på Zoom, og her kan du arbejde med lige præcis dit mål ud fra lige præcis din motivation og dit startsted.

Danskklassen er også et godt sted for dig, hvis dit klippekort er udløbet. Heldigvis er klippekortsystemet afskaffet nu, men der er desværre mange, som ikke lærte nok på sprogskolen på grund af klippekortsystemet. I kan heldigvis fortsætte med at lære dansk i Danskklassen.

Det kan også være, at du allerede har fået undervisning nok. Mange opdager, at de godt kan lide at benytte deres egne metoder, deres egne strategier og lære efter deres egen agenda. De planlægger selv, hvor og hvornår de vil lære dansk. De bestemmer selv, hvad de vil fokusere på, og de sætter selv mål for, hvor hurtigt de vil lære. Her kan kurser som 28 verber og Sådan siger danskerne være nyttige.

Det er effektivt at lære dansk på egen hånd, men det er også hårdt. Man skal motivere sig selv, og man skal selv håndtere sine frustrationer. Og hvor kan man stille spørgsmål og få kompetente svar?

Hos Dit Dansk kan du både lære selv og få støtte i processen. Det er rart at være en del af et fællesskab, hvor alle de andre også er i gang med at lære dansk, og det finder du i Danskklubben. Her kan du dele både dine succeser og dine frustrationer, og her kan du altid få inspiration og bede om hjælp.

Det er også en enorm hjælp at have en erfaren lærer, som støtter dig i processen og fortæller dig, hvad vej du skal gå. En dygtig lærer kan udfordre dig og give dig nye input, og selvfølgelig kan hun også give dig feedback og svare på alle dine spørgsmål.

Der er tre forskellige løsninger til dig: DanskklubbenDanskklassen og Solo. Hvilken tror du, passer bedst til dig? Læs mere om de forskellige løsninger nedenfor.

Hvordan vil du lære dansk?

Lærer du bedst i klasseundervisning, privattimer eller selvstudie?

 

design bog

Mobil

123-456-7890 

Email 

bottom of page