top of page

TIL VIRKSOMHEDER

Jo mere jeres udenlandske medarbejdere taler dansk, jo større chance er der for, at de falder godt til - og bliver hos jer.

En investering i danskkundskaber er derfor en investering i fastholdelse af jeres udenlandske specialister.

Sådan kan I støtte jeres medarbejdere i at lære dansk
 

 • Støt deres deltagelse i danskundervisning.
  Når jeres medarbejdere er færdige med den offentligt finansierede sprogskole, kan de fortsætte med at lære dansk i Danskklassen. Her  deltager de i undervisning en aften om ugen, og her er der tid og rum til at opnå den rutine og sikkerhed i at tale dansk, som er helt nødvendig for at blive en aktiv sprogbruger. 


  I kan tilmelde jeres medarbejdere enkeltvis, eller vi kan sammen skræddersy en aftale til jeres virksomhed.

   

 • Giv mulighed for fleksibel dansklæring gennem privatlektioner.
  Hvis man får blot 2 x 25 minutter om ugen, kan det give et godt boost til danskkompetencerne. Går jeres medarbejdere stadig på offentligt finansieret sprogskole, kan privatlektioner sætte tempoet på læringsprocessen op, ligesom de kan være et vigtigt supplement op til eksamener og tests.

  I kan lade medarbejderen selv tage kontakt, eller vi kan sammen skræddersy en aftale, som passer til medarbejderens behov.

   

 • Danskundervisning hos jer. Jeg kommer gerne ud til virksomheder i Himmerland og Aalborg og underviser jeres medarbejdere enten i grupper eller hver for sig. Kontakt mig, og lad os tage en uforpligtende snak om mulighederne.

Adult Students
bottom of page